Zenit Verzekeringen – uw partner voor hypothecaire leningen

Als je denkt aan het financieren van je droomhuis, denk je misschien meteen aan een bank. Maar wist je dat je ook bij een verzekeraar zoals Zenit Verzekeringen terecht kunt voor een hypothecaire lening? Steeds meer mensen vinden de weg naar deze alternatieve manier van lenen. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek op maat.

Waarom lenen bij Zenit?

Een hypothecaire lening nemen bij een verzekeraar is voor sommigen onbekend terrein. Er zijn echter verschillende voordelen die het overwegen waard zijn:

  • Vaste contactpersoon: Bij Zenit Verzekeringen krijg je niet alleen financieel advies, maar ook ondersteuning. Dit betekent dat je altijd met een vertrouwd gezicht aan tafel zit en dat er één aanspreekpunt is voor al je vragen en behoeften.
  • Verzekering- én kredietexperts: Onze experts combineren kennis van zowel verzekeringen als kredieten. Zo krijg je niet alleen een lening op maat, maar ben je ook verzekerd van passend advies voor je woningverzekering en een persoonlijke service.
  • Competitieve tarieven: Door samen te werken met verschillende kredietpartners kunnen wij de beste tarieven voor jouw situatie vinden. Bovendien kunnen klanten die al verzekerd zijn bij Zenit Verzekeringen vaak profiteren van extra voordelen en kortingen.
  • Flexibele voorwaarden: Iedere situatie is anders. Daarom bieden wij flexibele voorwaarden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en financiële mogelijkheden.
  • Persoonlijke begeleiding: Wij zijn er voor je gedurende het hele proces, van het eerste gesprek tot aan de ondertekening bij de notaris. Bij Zenit Verzekeringen ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant die persoonlijke aandacht verdient.
  • Betrokkenheid bij schadegevallen: Bij Zenit Verzekeringen begrijpen we dat onverwachte gebeurtenissen kunnen plaatsvinden. Daarom bieden we niet alleen ondersteuning bij het afsluiten van je lening, maar ook bij eventuele schadegevallen. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat je niet alleen tijdens het aanvraagproces, maar gedurende de hele looptijd van je lening op ons kunt rekenen.

Onze werkwijze

We hanteren steeds een persoonlijke werkwijze. Stap voor stap begeleiden we je naar een hypothecaire lening op jouw maat.

Ben je overtuigd van onze persoonlijke aanpak?

Partijen waarmee we werken

Zenit Verzekeringen werkt samen met een aantal vaste partners. Transparantie dragen we hoog in het vaandel. Daarom geven we altijd duidelijk aan van welke partij een voorstel afkomstig is, zodat je vol vertrouwen je keuze kunt maken.

DVV
Creafin
Credimo

Geen online simulatietool, maar een persoonlijk gesprek

We begrijpen dat je graag een idee wilt hebben van jouw hypotheekmogelijkheden. Hoewel we geen optie tot simulatie van een hypothecaire lening aanbieden, kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak. In een gesprek op maat kunnen we een realistische simulatie maken die perfect aansluit bij jouw unieke situatie.

Waarom bieden we geen online tool aan?

  • Simulaties zijn generiek: Online tools bieden een inschatting, terwijl jouw financiële situatie en behoeften uniek zijn.
  • We missen de details: In een persoonlijk gesprek kunnen we dieper ingaan op jouw specifieke plannen en wensen.
  • We adviseren je graag: We nemen de tijd om je te leren kennen en de beste oplossing voor jouw woningkrediet te vinden.

Wil je meer weten over onze hypothecaire leningen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op via zenitverzekeringen@dvv.be of het formulier.

Uw contactpersoon