Woonkrediet

Zenit Verzekeringen is al meer dan 20 jaar specialist in woonkredieten. Veel van onze klanten hebben naast een woningverzekering ook effectief hun woonkrediet bij ons afgesloten.

Een woonkrediet bespreken met een verzekeraar lijkt een omweg. Maar eigenlijk is het een binnenweg die maar weinig mensen kennen. Eentje die u vijf grote voordelen biedt:

1. Goedkoper

Klinkt gek, is het niet. Als kredietmakelaar kunnen we tarieven van verschillende partners vergelijken en de beste oplossing voor uw situatie zoeken. En dat doen we ook. Uw kinderen krijgen trouwens sowieso korting als u hier al klant bent.

2. Slimmer

Uw woonkrediet aangaan, is een eenmalige actie. Maar wonen in dat huis doet u natuurlijk nog heel wat jaren. En in die periode hebt u veel meer aan een betrokken makelaar, dan aan een financiële instelling voor wie verzekeringen maar een bijproduct zijn. Check zeker onze aanpak van uw brandverzekering.

3. Fiscaal voordeliger

Uw woonkrediet hangt samen met uw belastingaangifte, en die hangt dan weer af van uw gezinssamenstelling en heel wat andere zaken. Bespreek die met ons om de meest voordelige lening vast te klikken. We helpen u trouwens graag met het invullen van uw aangifte.

4. Beter voor uw nabestaanden

Een woonkrediet is een heftig onderdeel van uw nalatenschap als u onderweg overlijdt. Tenzij … u een slimme verzekering afsluit. En dat doet u best meteen bij een specialist.

5. Persoonlijker

We begeleiden u graag bij elke stap, en gaan zelfs mee met u naar de notaris voor de ondertekening als dat nodig is. En natuurlijk mag u altijd even bellen of binnenspringen als u een vraagje hebt.

Kies voor een specialist die dicht bij u staat en alles in huis heeft voor uw droomhuis.